Kiröhögték és megalázták a fogai miatt. Úgy döntött változtat az életén…

Megosztás

- Hirdetés -

Az emberek kegyetlenek. Ilyenek vagyunk. Néha csupán azért vagyunk kegyetlenek valakivel, mert másképp néz ki, mint mi. Ennek a nőnek a története tökéletes példa erre. Amikor Gemma Swift 6 éves volt, súlyos balesetet szenvedett, amely kihatott az egész életére. Mindez azért, mert akkoriban súlyosan megsérült a fogsora elülső része.

kep 2022 04 16 152500279 Kiröhögték és megalázták a fogai miatt. Úgy döntött változtat az életén...

Az emberek kinevették és megalázták. Mondhatnánk, hogy Gemma már megszokta, de volt egy pont az életében. Egy olyan pont, amikor minden a feje tetejére fordult. Eljutott odáig, hogy elege lett mindebből.

kep 2022 04 16 152544850 Kiröhögték és megalázták a fogai miatt. Úgy döntött változtat az életén...

Feltűnt a Jeremy Kyle Show-ban, amely a magyar Joshi Bharat megfelelője. Be akart olvasni egy nőnek, aki miatt nagyon nehéz időszakon ment keresztül… a barátja volt barátnőjéről van szó, aki féltékenységből zaklatta őt. Sokszor volt téma Gemma foga is.. A nőnek ekkor elege lett a dologból.

kep 2022 04 16 152558475 Kiröhögték és megalázták a fogai miatt. Úgy döntött változtat az életén...

Az internet népe nem állt az oldalára és kigúnyolták a fogai miatt.

A műsor adása után, a történtekre reagálva a producerek úgy döntöttek, hogy finanszírozzák a nő fogainak kijavítását.

- Hirdetés -
kep 2022 04 16 152612468 Kiröhögték és megalázták a fogai miatt. Úgy döntött változtat az életén...

Gemma visszatért a műsorba, hogy megmutassa a változást. Az emberek reakciója is megváltozott. Mindenki örült annak, hogy megcsináltatták a fogait.

kep 2022 04 16 152509541 Kiröhögték és megalázták a fogai miatt. Úgy döntött változtat az életén...

Ha azt látod, vagy tanúja vagy, hogy valaki a külseje miatt kötekedik egy másik emberrel, ne légy közömbös – reagálj. Néha az ilyen ártatlan viccek igazi tragédiához vezethetnek. Emlékezz rá, mert az időt nem lehet visszaforgatni, és a kimondott szavakat nem lehet visszatekerni, mint egy YouTube videóban…

kep 2022 04 16 152655843 Kiröhögték és megalázták a fogai miatt. Úgy döntött változtat az életén...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!