2022 október 5 szerda
KezdőlapCelebKomoly egészségügyi gondokkal küzd Tom Selleck, mindenki Magnumja!

Komoly egészségügyi gondokkal küzd Tom Selleck, mindenki Magnumja!

-

Hollywood az a hely, ahol az álmok születnek, de azoknak az embereknek a száma, akik eljutnak oda, és sikerül maradniuk, a legtehetségesebbek és a legszerencsésebbek.

Tom Selleck azon hírességek közé tartozik, akiknek nagyjából összejött. Nem lett egy A-listás színész, de azért jól megélt belőle.

A színész nagy áttörése akkor következett be, amikor megkapta a főszerepet Thomas Magnum szerepére a Magnum című sorozatban, amivel öt Emmy-díjra jelölték, és 1985-ben egyet megnyert.

Tom Selleck azt vallja, hogy:

“A legszerencsésebb dolog, ami történt, hogy 35 éves koromig nem kaptam igazi munkát”

Sok jó színész van, aki fiatalon főszereplőként játszhatott. Viszont ezek a munka miatt le sem érettségiznek, majd később már Hollywood sem úgy tekint rájuk mint hajdanán. Sokukat idősebbként nem fogadja el a közönség.

Magnum szerepét akkor kapta, amikor már készen állt, hogy feladja az egészet.

“Azt hiszem, ha a Magnum nem jött volna, akkor hagytam volna az egész színészkedést a fenébe…”

Érdekes, hogy sok éves pályafutása során a kaszkadőrmutatványok nagy részét ő maga csinálta, ami mostanra megbosszulta magát.

“A hátam és a gerincem teljesen oda van…”

“A gond, hogy amikor ilyen mutatványokat vállalsz be egy filmbe, akkor kockáztatsz, de utána sokat ülsz is. Nincs ott egy személyi edző, aki segítene bemelegíteni vagy lenyújtani…”

Selleck 35 éve él házasságban feleségével, Jillie Mackkel. Nagyon erős kötődés van kettejük között és a színész mindig is a családját tartotta első helyen.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek