Közel 100 kilogrammot fogyott. Az első 70 kilótól edzés nélkül szabadult meg.

Megosztás

- Hirdetés -

Ez a nő csaknem 100 kilogrammot fogyott. Elképesztő átalakulása 2019-ben kezdődött. Egy reggel felébredt és úgy volt vele, hogy nem szeretne negyven éves kora előtt meghalni. Ez volt az a pillanat, amikor Kasia harca megkezdődött egy szebb jövőért.

Majdnem 100 kilogrammot fogyott

Kasia Güzik komoly súlyfelesleggel küzdött. Egy nap arra a gondolatra ébredt, hogy meg akarja változtatni az életét. Tudta, hogy komoly tét forog kockán.

Így emlékszik vissza az áttörés napjára:

„Nem újév volt. Nem a hónap első napja. Még csak nem is hétfő. Egy átlagos hétköznap. Arra a gondolatra ébredtem, hogy nem akarok negyven éves korom előtt meghalni. Könnyes szemmel megígértem magamnak, hogy harcolni fogok. 2019 volt. Nem emlékszem a pontos dátumra. Azóta a leadott kilók jelzik az időt. Akár 85 év is lehetne…”

Most már elmondhatta, hogy átalakulása 92 kilóval ezelőtt kezdődött, de még nincs vége. A cél a 100 kiló leadása.

Már a kezdetektől fogva ott volt az elhatározás a fejemben, hogy mennyitől is szeretnék megszabadulni. Sosem voltam olyan, aki csak félig csinált meg valamit. Az élet semmilyen területén sem. Én ilyen vagyok. Ha kitűzök egy célt magam elé, akkor azt teljesítenem kell.

70 kiló edzés nélkül

Kasia a közösségi médiában osztotta meg átalakulását. Csodálatos eredményeket ért el barátok, műtét, sőt dietetikus vagy edző segítsége nélkül.

„Sok üzenetet kapok, hogy valaki elhitette veletek, hogy edzés nélkül kudarcra vagy ítélve. Ha valaki azt mondja, hogy a sikernek csak a 20%-a a diéta és a fogyás 80%-a az edzésnek köszönhető, nagyot téved. Hölgyeim és uraim, én minden fizikai aktivitás nélkül leadtam az első 70 kg-ot. Ha valaki egyből a mély vízbe veti magát és intenzív edzéstervet kezd, illetve erős diétát, akkor azzal túlterheli a szervezetét. Harag és frusztráció lesz úrrá rajta. Emiatt gyorsabban feladod, mint gondolnád.”

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!