Lecsapott Magyarországra a vihar

Megosztás

- Hirdetés -

Kettészakította az országot az ítéletidő, tombol a vihar helyenként jégeső esik. Van, ahol már csak 14 fok van. Magyarország nagy részén hevesebb zivatarok kialakulására kell számítani a következő napokban.

Vihar Április 15

Magyarország időjárása az elmúlt napokban rendkívül változatos volt, és a közeljövőben is így marad. A következő napokban az ország nagy részén változó intenzitású csapadékra és viharokra kell számítani.

Sopronban lecsapott a vihar már csak 14 fok van

Az Időkép videója szerint Sopronban már csak 14 fok van, illetve a zivatarok is megérkeztek:

- Hirdetés -

Hétfőn és Kedden: Az északnyugati területeken már megkezdődtek az esőzések, és várható, hogy ez a trend a következő napokban is folytatódik. A meteorológiai előrejelzések szerint Magyarország északnyugati, valamint középső részein is kialakulhatnak heves zivatarok, melyeket erős szél és jégeső is kísérhet.

Szerda és Csütörtök: A zivataros időjárás a hét közepére is megmarad, különösen a keleti területeken, ahol a csapadék mellett viharos szélre is számíthatunk. A hőmérsékletek ezen a két napon jelentősen ingadozhatnak, amit a gyorsan változó időjárási frontok okoznak.

Figyelmeztetések: A meteorológiai szolgálatok másodfokú (narancssárga) figyelmeztetést adtak ki több megyére, beleértve Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyéket, ahol a legnagyobb a heves zivatarok kialakulásának kockázata. Más területeken, mint például Fejér és Győr-Moson-Sopron megyében, elsőfokú figyelmeztetések vannak érvényben, ami szintén jelzi az erős szél és a csapadék lehetőségét.

- Hirdetés -

A pontos előrejelzések és figyelmeztetések folyamatosan frissülnek a HungaroMet oldalon, ahol a legfrissebb meteorológiai adatok és veszélyjelzések érhetők el.

Az időjárás változékonysága miatt mindenki számára ajánlott figyelemmel követni az aktuális előrejelzéseket és figyelmeztetéseket, különösen azoknak, akik a figyelmeztetések által érintett területeken tartózkodnak vagy utaznak azokba.

További Időjárással kapcsolatos cikkeinket itt találod!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!