Meghalt a Walker a texasi kopó sztárja! Magyarok ezrei szerették és nézték őt

Megosztás

- Hirdetés -

Meghalt a Waker Texas Ranger sztárja. A színész 66 éves korában hunyt el.

Ki volt Clarence Gilyard Jr.?

Clarence Gilyard Jr. 1955-ben született. A Légierő Akadémiára járt, és a kansasi Sterling College hallgatója volt. A színész első lépése a hírnév felé az volt, hogy Tom Cruise oldalán szerepelt az 1986-os Top Gun című filmben. 

kep 2022 11 30 123138151 Meghalt a Walker a texasi kopó sztárja! Magyarok ezrei szerették és nézték őt

Ez volt Gilyard debütálása a mozivásznon. Néhány év elteltével a színész egy újabb sikerprodukcióban tért vissza. A Die Hard című filmben játszott számítógépes zsenit a rosszfiúj oldalán.

- Hirdetés -
kep 2022 11 30 122911873 Meghalt a Walker a texasi kopó sztárja! Magyarok ezrei szerették és nézték őt

Gilyard óriási népszerűségre tett szert a „Walker a texasi kopó” című sorozatban. Jimmy Trivette-ként a sorozat mind a 196 epizódjában szerepelt. A sorozat 2001-ben kapott kaszát. Clarence Gilyard eltűnt a képernyőkről. Író és akadémiai professzor lett. Színészetet tanított a Nevadai Állami Egyetemen.

A diákjai fájó szívvel búcsúztak tőle…

Valahányszor megkérdeztük, hogy van, vidáman kijelentette, hogy „boldogan”. De tényleg, szerencsénk volt, hogy kollégái és tanítványai lehettünk ennyi éven át. Szeretünk, és nagyon hiányozni fog G professzor!

- Hirdetés -

A halál okát nem közölték. A színész 66 évesen tért örök nyugalomra.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!