Meghan Markle finoman változtatott a megszokott megjelenésén. Te rájöttél, hogy min?

Megosztás

- Hirdetés -

Meghan Markle stílusa kifogástalan. Érthető, hogy miért, hiszen nagyon magas követelményeknek kell megfelelnie. Bár a hivatalos utazások és események során általában minden szem Meghanra szegeződik, olyan apró változtatásokat végzett a kinézetén, amit csak kevesen vettek észre.

kep 2024 02 27 175134916 Meghan Markle finoman változtatott a megszokott megjelenésén. Te rájöttél, hogy min?

A 2024 januárjában és környékén közzétett képeken Meghan ragyogóan és érezhetően teltebb, bolyhosabb szemöldökkel látható, ami eltér a 90-es évek túlszedett szemöldöktrendjétől, amiért korábban rajongott.

Yana Gushchina, a szépségápolási guru felfedte Meghan feljavított szemöldökének titkát – a púderezésnek nevezett technikát. Ez a módszer, amely egy félpermanens sminktechnika, ombre hatásáról és puha púderes felületéről ismert, természetes megjelenésű, jól definiált szemöldököt eredményez.

- Hirdetés -
kep 2024 02 27 175251453 Meghan Markle finoman változtatott a megszokott megjelenésén. Te rájöttél, hogy min?

Az elmúlt években Meghan a minimalista sminkesztétikát tette magáévá, gyakran tollas műszempillákkal is hangsúlyozva megjelenését.

Ennek ellenére valójában nem szereti gyakran változtatni a sminkjét. Egykori sminkese, Lydia Sellers ezt mondta egy interjúban. „Meghan nagyon magabiztos, amikor arról van szó, hogy mit szeret a szépségápolási rutin során, és az együtt töltött idő alatt nagyon ritkán merészkedett túl messze a klasszikus sminkétől” – magyarázta.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!