2022 december 9 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. november 21. - Van miért izgatottnak lenned...

Napi horoszkóp 2022. november 21. – Van miért izgatottnak lenned…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ideje végre túl tenni magad a téveszméken, amiken már hosszú ideje rágódsz. Ez az időszak a felfrissülés és újítás időszaka, el kell engedned a régi dolgokat. Ha megteszed, akkor nagy megkönnyebbülést érezhetsz és belevetheted magad egy teljesen új életbe is.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn valaki a segítségedet szeretné kérni, azt azonban nem igazán tudja, hogyan forduljon hozzád. Mindenképpen légy empatikus és megértő az illetővel, támogasd és segítsd őt a nehéz helyzetben. A problémát azonban nem neked kell megoldani, ez csakis az ő feladata lesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem igazán rajongsz a változásokért, ma mégis szembe kell nézned velük. A munkahelyeden nagy lesz a jövés-menés, aminek bizony jelentősége van. Előfordulhat, hogy valaki, akinek a munkáját hasznosnak érezted, távozik, de egy új munkaerő is felkavarhatja az állóvizet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Végre kipihented magad a hétvégén, ezért szellemileg rendkívül aktívnak érzed magad. Kreativitásod újra a régi, ötletekben pedig csak úgy sziporkázol. A korábban nehéznek és fárasztónak talált munka sem unalmas számodra. Ez egy fantasztikus nap lesz, csak így tovább!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Meglepő változást tartogat számodra a mai nap, ráadásul a magánéletedben. Azonban az korántsem biztos, hogy ez a változás pozitívan érint majd téged. Bármi is történik veled, az a fejlődésed érdekében van. Szívós vagy és hihetetlen a teherbírásod. Ne aggódj, a sorstól mindig csak annyit kapsz, amivel meg is tudsz birkózni!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn könnyen felbosszanthatnak azok az emberek, akik nem mondják ki egyenesen a véleményüket. Egyáltalán nincs türelmed végighallgatni őket, alig várnod, hogy a nagy körítés helyett rátérjenek a lényegre. Ugyanakkor türelmesnek kell lenned, mert sajnos a mai nap egész végig ilyen lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kivételesen ez a hétfő könnyűnek ígérkezik, viszont a rugalmasságodra hatalmas szükséged lesz. Egyáltalán nem vagy oda azért, ha valaki felborítja a napirendet, viszont nem tehetsz ellene semmit. Aggodalomra azonban semmi ok, mert éppen ezek a váratlan fordulatok alakítják úgy az eseményeket, ahogy azoknak történniük kell.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nem csoda, ha már szeretnél tisztán látni a karrieredet illetően. Választ azonban egyelőre még ne várj, mert ne fogsz kapni! Rendkívül kiforratlannak tűnik még minden, de légy türelmes, ugyanis hamarosan minden világossá válik és a döntés meghozza önmagát.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyögvenyelősen kezdődik a hétfő, ugyanis úgy érezheted, hogy az egész világ ellened van. Éppen ezért hajlamos lehetsz támadólag fellépni, de vigyázz, nehogy a végén téged érjen sérelem! Igyekezz visszafogni magad, figyelj a megérzéseidre! Korántsem mindenki az ellenfeled, sőt!

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma egy váratlan találkozásban lehet részed. Elsőre nem biztos, hogy örülni fogsz az illetőnek, de mindenképpen maradj nyugodt, nyitott és persze kedves! Ami most még egyáltalán nem tűnik kecsegetetőnek a számodra, az a jövőben könnyedén azzá válhat, nagy hasznot hozva magával.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma csakis akkor találod meg a közös hangot a többiekkel, ha mindenhez és mindenkihez rugalmasan állsz hozzá. Bizonyos dolgokról másképp gondolkozol, ez teljesen természetes dolog. Ez azonban nem jelenti azt, hogy neked van igazad. Másnak is lehet jó álláspontja, véleménye, amit érdemes meghallgatnod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nagyon jól érzed ma magad. Rengeteg új ötleted támad és másként is fogalmazol, mint eddig. Az újdonság ereje jó hatással van rád, emellett pedig a többiek is a szokottnál jobban figyelnek rád. Ösztönző kommunikációval mindent elérhetsz.

Ezek is érdekelhetnek