Világunk.hu
2023 október 5 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. április 29. - Kezdődik a hosszú hétvége

Napi horoszkóp 2023. április 29. – Kezdődik a hosszú hétvége

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A mai napot érdemes kapcsolatépítésre használnod, ugyanis ma minden mozdulatodat siker koronázza. Az ünnepi hétvégén új barátság vagy egy szerelem is születhet, te pedig, nem vagy semminek az elrontója. Sodródj az árral, nem kell mindig mindent előre eltervezni, a spontán dolgok sokkal jobban sikerülnek!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szerelmi életedben nagy mozgolódás támad, de jól vigyázz, mindig az a biztos, ami van. Egy fellángolásért nem érdemes mindent eldobnod. Ez a nap alkalmas lesz arra, hogy átgondold az életed. Az ünnepi hétvége vasárnapján pedig már sokkal aktívabb és gondtalanabb lehetsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Tanácsot kell kérned egy illetőtől, aki konkrétan az ellenséged. Most azonban ez változhat. Az ünnepi hétvégén rendeződhet a viszonyotok, erre pedig egy közös program lehet a legjobb megoldás. Hagyd, hogy sodorjon az ár, most jobban sülnek el a dolgok, mint gondolnád!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Most az eddigieknél is fontosabb számodra a munkád, még annak ellenére is, hogy szabadnapos vagy. Kedveseddel ezért vitába keveredsz, ugyanis már nehezen tolerálja munkamániádat. Itt az ideje, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz! Bármilyen terve van a hosszú hétvégére, ne állj ellent neki, így végre ő is érezni fogja, hogy fontos neked!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma igazán eredményes napod lesz, mindegy, hogy a munkahelyeden vagy, vagy esetleg otthon. Minden úgy sikerül, ahogy azt előre eltervezted. A hosszú hétvége első napján csinálj bármit, amihez csak kedved, de a holnapi napon hagyd, hogy a többiek döntsenek! Így mindenkinek teljesülnek a kívánságai.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Úgy érzed, mindenki szerencsésebb, mint te, még egy családtagod sikerének sem vagy képes örülni. Rossz hangulatodat pedig átragasztod másokra is. Ki kell engedned a gőzt, erre pedig kifejezetten alkalmas a hosszú hétvége szombatja. Bármilyen őrültségen töröd a fejed, ne gondolkodj, vágj bele!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nehezen tűröd a kritikát, főleg, ha az a párodtól származik. Nem akar bántani, ez csak építő jellegű. De ma tedd félre a nézetelérést és szervezz közös programot! Meglátod, minden jól alakul. Az ünnepi hétvége ezúttal sem okoz csalódást.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma végre nem kell foglalkoznod semmivel. A jövőd pontosan azon az úton halad, amit elterveztél. Nyugodtan pihenhetsz a hosszú hétvégén, bármilyen programot választasz, fantasztikusan fogod érezni magad és persze a társaság sem lesz utolsó.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma ne féltékenykedj, párodnak semmi baja nincs, csak egy kicsit fáradt! Hagyd, hogy délelőtt pihenjen, főzd meg neki a kedvenc ételét, délután pedig romantikázzatok! Holnap már aktívabban tölthetitek a napot, de a mai nap csak kettőtöké.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Mindig a munkádon van a hangsúly, de most végre azzal kereshetsz pénzt, ami eddig a hobbid volt. Az ünnepi hétvégén viszont, tegyél félre mindent! Most a szeretteid és a barátaid a legfontosabbak és nem utolsó sorban a velük eltöltött idő.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Viselkedésed nagy változásokon megy át. Agresszívebb, rámenősebb és követelődzőbb vagy, mint valaha és még csak észre sem veszed. Ne most akadékoskodj, hiszen az ünnepi hétvége nem veszekedésre való! Közös program, szórakozás, másra nincs szükség. Engedd ki a gőzt, attól majd teljesen új ember lesz belőled!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Végre egy kellemes hétvégét tölthetsz el családod körében. Kifejezetten igaz ez, ha a héten vagy már csütörtöktől szabadságon vagy. Mától nincs is más dolgod, mint lazítani, pihenni és élvezni a hosszú hétvégét. Hívd át a barátokat vagy látogasd meg szüleidet, a közös étkezés vagy bármilyen program közelebb hoz titeket egymáshoz!