Ők a legveszélyesebb nők Európában. Ne menj el velük vacsorázni

Megosztás

- Hirdetés -

Az Europol 62 veszélyes bűnözöt keres Európában. Nagy részük férfi. A listán azonban rengeteg nő is található. Néhányukkal jobb óvatosnak lenni. Számos szabálysértés szerepel a nyilvántartásukban és veszélyesek lehetnek.

europol Ők a legveszélyesebb nők Európában. Ne menj el velük vacsorázni

Az Europol valójában az Európai Rendőrségi Hivatal (Europol) az EU bűnüldöző hatósága, amely segíti a tagállamok bűnüldöző hatóságainak munkáját. Működését 1994 januárjában kezdte meg. Jelenleg az európai rendőrség több mint 800 embert foglalkoztat, köztük körülbelül 100 elemzőt és 145 összekötő tisztet. Rendkívül fontos szerepe van annak, ha a bűncselekmény elkövetője egy másik országba menekült és ott próbál elbújni az igazságszolgáltatás elől.

Íme a legveszélyesebb nők Európában. Ne menj el velük vacsorázni!
Az Europol honlapján folyamatosan frissülő listát találhatunk a Közösségben bujkáló legveszélyesebb bűnözőkről. Kiderült, hogy rengeteg nő is van közöttük.

- Hirdetés -

Marzia Marimar Calleja Maatouk

A 23 éves Marimar Calleja Maatoukot alig 160 cm magas, karján, kezén és arcán tetoválások vannak . 2019-ben nagy mennyiségű kábítószert találtak nála. A máltai állampolgárt 15 hónap börtönbüntetésre és 3500 eurós pénzbüntetésre ítélték.

A fellebbezési eljárás előtt Maatouk elmenekült Máltáról, és elbújt az igazságszolgáltatás elől. 38 éves férje, Jomic Calleja Maatouk állítólag nála lakik. Ő is a nyomozók célkeresztjében van. A férfi állítólag a sötét weben keresett információkat arról, hogyan és hol szerezhet be kábítószert és az előállításukhoz szükséges anyagokat.

korozott no Ők a legveszélyesebb nők Európában. Ne menj el velük vacsorázni
Marzia Marimar Calleja Maatouk (EUROPOL)

Eva ZÁMEČNÍKOVÁ

Eva ZÁMEČNÍKOVÁ 2014-ben szakítani akart a férjével. A szlovák nő ezt úgy látta a legjobbnak, hogy nem válik el, hanem egy bérgyilkost fogad fel. A vádirat szerint az üzletasszony 2014. január 15-től rendelte el férje meggyilkolását, és 50 000 eurót akart ezért fizetni. A gyilkosság végrehajtója azonban a rendőrséghez fordult, és koronatanú lett.

- Hirdetés -

A gyilkosság napja 2014. január 24-e volt. A 42 éves üzletasszony balszerencséje az volt , hogy a felbérlet bérgyilkos többszöri sikertelen kísérlet után feladta magát a rendőrségen és mindent részletesen bevallott. Elmondta, hogy a nő azt tervezte, hogy két év után eltűntnek nyilvánítja a férjét és így megkapja a házuk többi részét. A koronatanú szerint az is oka, hogy meg akart szabadulni férjétől, mert nem akarta tovább „etetni a férjét”.

A nő természetesen mindent tagadott, de a bizonyítékok alapján a szlovák bíróság 8 év börtönre ítélte. 2014 augusztusában rövid időre szabadon engedték, hogy gyermeket szüljön, de ő azonnal elszökött az országból.

korozott no1 Ők a legveszélyesebb nők Európában. Ne menj el velük vacsorázni
Eva Zamecnikova

Tania Gomez

Tania Gomez annyira csinos, hogy akár modell karrierbe is kezdhetett volna, de nem így tett. A 31 éves svéd inkább a bűnözői pályát választotta. Az Europol egy veszélyes drogmaffia tagjának tartja. A nő állítólag nagy mennyiségű kábítószerrel és pszichotrop anyaggal kereskedett illetve több millió dolláros pénzmosás miatt keresik.

- Hirdetés -

Gomez a „HundGärin” nemzetközi állatmentő szervezet vezetőjeként nemcsak kábítószer-kereskedelemmel, hanem pénzmosással is foglalkozik. Több mint egymillió eurót fedeztek fel a rendőrök a stockholmi lakásán tartott razzia során. A nő 2021 márciusa óta bujkál.

korozott no2 Ők a legveszélyesebb nők Európában. Ne menj el velük vacsorázni
Tania Gomez (EUROPOL)

Marina Kramberger és társa

Marina Kramberger erős meggyőzőképességgel és élénk képzelőerővel rendelkezik. A 33 éves nőt sorozatos csalások elkövetése miatt körözik. A 2021. július 20-a óta szökésben lévő nő sok áldozatát meggyőzte, hogy adjanak át elképesztő pénzösszegeket. Az is előfordult, hogy Kramberger rávette, hogy autót vagy lakást béreljenek számára.

Az Europol jelentése szerint Kramberger nagyon gyakran utazik és folyamatosan változtatja a lakóhelyet. Valószínűleg egy másik nő kíséretében. A szlovén nő fiktív történeteket mesél áldozatainak, de nagyon meggyőző és hiteles.

korozott no3 Ők a legveszélyesebb nők Európában. Ne menj el velük vacsorázni
Marina Kramberger és társa (EUROPOL)
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!