Patkány harapta meg a magyar kisbabát! Az orvosok ijesztő elváltozást találtak a szervezetében.

Megosztás

- Hirdetés -

Elképesztő körülmények között élt a család.

Az ócsai Amirát patkány harapta meg. A sebei teljesen begyógyultak, de az orvosok súlyos betegséget diagnosztizáltak nála.

kep 2024 04 24 155103614 Patkány harapta meg a magyar kisbabát! Az orvosok ijesztő elváltozást találtak a szervezetében.

Két héttel ezelőtt harapott meg egy hathónapos kislányt Ócsán egy patkány.

- Hirdetés -

Etetés és fürdetés után a kiságyba fektették Cintiát. Nem sokkal később a gyermek keserves sírására lettek figyelmesek. Odarohantak hozzá és meglátták, hogy a baba tiszta vér. Egy patkány rohangált mellette, akit seprűvel kergettek el.

Mentőt hívtak, majd kórházba siettek vele. A sebeit ellátták, amik be is gyógyultak, de az orvosok egy furcsa betegséget vettek észre a vizsgálatok során.

kep 2024 04 24 160526707 Patkány harapta meg a magyar kisbabát! Az orvosok ijesztő elváltozást találtak a szervezetében.

Miközben Amirát vizsgálták, aggasztó zörejt hallottak a mellkasában. Felvitték a kardiológiára, ahol az ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy a bal és a jobb pitvar között tátong egy lyuk. Egyelőre nem tudható, hogy ez összehúzódik-e magától. Ha nem, vagy rosszabb esetben akár még tágul is, akkor idővel mindenképpen műtétre lesz szüksége – nyilatkozta a Borsnak az aggódó édesanya.

- Hirdetés -
kep 2024 04 24 160736589 Patkány harapta meg a magyar kisbabát! Az orvosok ijesztő elváltozást találtak a szervezetében.

A lányom egyébként egyáltalán nem sírós. Egy vidám, boldog baba. Az oltásoknál sem pityeredett el, pedig a patkányharapás miatt több injekciót is be kellett neki adni. Most szombaton, április 27-én kapja az utolsót, a veszettség elleni harmadik oltást

kep 2024 04 24 155053459 Patkány harapta meg a magyar kisbabát! Az orvosok ijesztő elváltozást találtak a szervezetében.

A család házát azóta lakhatatlanná nyilvánították. A 17 éves anyukát és két gyermekét, Amirát és Tatjánát anyaotthonba vitték.

A 26 éves apa nem maradhatott velük, ugyanis az intézménybe nem követhette őket, így a rokonoknál lakik egyelőre.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!