Ráhívta a rendőröket a részeg feleségére. Erre azonban nem számított…

Megosztás

- Hirdetés -

Érdekes végkifejlet.

Az eleinte békésnek ígérkező estét váratlanul félbeszakította egy pár vitája. A rendőrök éjfél előtt kapták meg a bejelentést. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy felesége ittas, és nem tud gondoskodni a gyerekekről. Ezért kérte a beavatkozást.

kep 2024 05 09 161611316 Ráhívta a rendőröket a részeg feleségére. Erre azonban nem számított...

A beszélgetés során vita tört ki a házastársak között. A férfi úgy döntött, hogy felhívja a rendőrséget, és feljelenti a feleségét, hogy az részegen „gondoskodik” a gyermekeikről.

- Hirdetés -

A rendőrök a helyszínre mentek

A tisztek gyorsan úgy döntöttek, hogy közbelépnek. Hamarosan rendőrjárőr jelent meg a lakásban. Megérkezésükkor ott találták szüleiket és két fiukat. A testvérpárt egyértelműen sokkolta az egész helyzet.

kep 2024 05 09 161905361 Ráhívta a rendőröket a részeg feleségére. Erre azonban nem számított...

A rendőrség rutinszerű józansági ellenőrzést indított. Az apa azonban arra nem számított, hogy neki is meg kell fújnia a szondát.

A szülők józanságának vizsgálata után kiderült, hogy az apa szervezetében 2,18, míg az anya szervezetében 1,68 ezrelék alkoholt találtak – közölték a rendőrök.

- Hirdetés -

A gyerekeket rokonok gondozásába helyezték

A nő férje nem vette észre, hogy a gyerekekről való gondoskodás nem kizárólag az anyát terheli. Ebben a konkrét helyzetben az anya és az apa is megsértette a törvényt. Nem tudták, hogy legalább egy józan gondozónak kell lennie a házban.

kep 2024 05 09 175238988 Ráhívta a rendőröket a részeg feleségére. Erre azonban nem számított...

Gyermekek helytelen gondozása címén indított eljárást a családok és fiatalkorúak bírósága.

Ha nem történik hasonló eset, akkor megúszhatják a szülők, de további incidensek esetén korlátozhatják a szülő jogait, és akár még el is vehetik a gyerekeket.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!