2022 július 5 kedd
KezdőlapCelebRendőrségi eljárás indul Demcsák Zsuzsa ellen - A műsorvezető börtönbe is kerülhet

Rendőrségi eljárás indul Demcsák Zsuzsa ellen – A műsorvezető börtönbe is kerülhet

-

A műsorvezetőnek tilos lenne a kormány mögé ülnie, eddig ugyanis ittas vezetés miatt kétszer vonták be a jogosítványát.

Demcsák Zsuzsa tavaly novemberben egy hároméves, ismételt vezetéstől való eltiltás ellenére ült a volán mögé egy bevásárlóközpont melletti parkolóban. Az már egészen biztos, hogy minimum egy évre újra eltiltják majd a vezetéstől, de egyelőre még a húsz nap elzárás is benne van a pakliban.

A műsorvezető ezúttal sem nyilatkozott a szabálysértésről, ahogyan júniusban sem. Akkor ugyanis Óbudán kapcsolták le a rendőrök, amikor ittasan hajtott a buszsávban.

“Nem ismerem a konkrét esetet, de azt bizonyosan mondhatom, hogy a szabálysértőnek nagy szerencséje volt, amiért nem egy rendőri intézkedésbe futott bele az eltiltás alatt. Akkor ugyanis biztosan őrizetbe vették volna, és nagy valószínűséggel kapott volna a bírótól ötven vagy akár hatvan nap elzárást, mint visszaeső.

Ugyanakkor a sorozatos szabálysértések miatt így is komoly ítéletre számíthat a szabálysértési bírótól.

Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik. Ez tulajdonképpen a bírótól függ, de az tudható, hogy nem annyira szeretik a visszaesőket. A szabálysértő már most jobban teszi, ha töri a fejét valami alapos indokon, mert az, hogy be kellett vásárolni, nem lesz elég” – nyilatkozta egy közlekedési jogász.

Ezek is érdekelhetnek