Tedd az ujjadat a próbafülkében a tükörhöz. Ez segít kideríteni, hogy senki sem leselkedik rád.

Megosztás

- Hirdetés -

A próbafülkékben különböző ruhákat próbálunk fel. Néha kabátot vagy pulóvert veszünk fel, de előfordul, hogy nadrágot, melltartót vagy szűk felsőt is. Nem feltétlenül szeretnénk, ha valaki ekkor látna minket. Néhány alapelvet érdemes betartani annak érdekében, hogy meggyőződjünk arról, hogy senki sem figyel minket.

próbafülke

Az árusító helyeken hosszú sorok, rengeteg ruha és idegeskedés gyakori jelenségek. Felpróbáljuk a ruhákat, hogy ne otthon jöjjünk rá hogy nem passzol és újra el kelljen látogatnunk az üzletbe.

Próbafülke

Azonban a nagy tumultus miatt gyakran nem fordítunk elég figyelmet arra, hogy hogyan néz ki maga a próbafülke, amit használunk. Ez hiba, különösen ha szeretnénk, hogy senki se zavarja meg az intimitásunkat.

- Hirdetés -

Egyik alapvető dolog a függöny, melyet a próbafülkébe lépés után húzunk el. Figyeljünk oda, hogy a függöny mindkét oldala érje el a próbafülke mindét szélét. Előfordulhat, hogy a függöny egyszerűen nem éri végig a nyílást – ilyenkor érdemes egy bizonyos oldalon állni, távol a nyitott részektől.

Figyeljünk oda a tükrökre is

A tükrök visszatükrözik, ami a próbafülkében történik, és bizony nem csak mi látjuk benne magunkat. Ha valaki elhalad vagy várakozik a próbafülke előtt akkor könnyedén láthat minket a tudtunkon kívül.

Tükör, vagy talán detektív tükör? Így meg tudod állapítani

Ez az eset szerencsére ritkán fordul elő a nagyobb áruházakban, mivel az üzletlánc az óriási hírnevét kockáztatná, és természetesen büntetést is vonna maga után. Viszont az egyes butikokban vagy kisebb üzletek esetében érdemes figyelembe venni olyasmit, mint a detektív tükör.

- Hirdetés -

A detektív tükörnek másnéven a Reflexiós üvegnek köszönhetően folyamatosan figyelhetnek minket úgy, hogy közben azt gondoljuk, hogy egy sima tükör előtt állunk.

detektív tükör

Hogyan tudjuk megállapítani, hogy tükörrel vagy Reflexiós üveggel állunk szemben?

Elég csupán az ujjunkat az üveg felületéhez érinteni ahhoz, hogy kiderítsük. Ha az ujjunk és a tükör között van egy bizonyos távolság, akkor tükörrel van dolgunk. Ha a tükörkép érintkezik az ujjunkkal, akkor az bizony detektív tükör és a másik oldalról nagy valószínűséggel kukkol valaki minket.

A reflexiós üveg felismerésének másik módjai a zseblámpa vagy a fényképezőgép. A zseblámpát irányítsuk a tükörre, amelyben vissza kell tükröződnie a fénynek. Ha detektív tükörrel állunk szemben akkor a tükör mögötti helyiséget fogjuk látni. Ami pedig a telefon fényképezőgépet illeti – a tükörre irányítva látnunk kell a próbafülke belsejét. Ha ez nem történik meg – akkor szintén detektív tükörrel állunk szemben és jobb ha gyorsan felöltözünk 🙂

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!