Tom Cruise felismerhetetlen a Vilmos herceggel készült új képeken, mivel egyesek szerint „túl sok műtétje volt”

Megosztás

- Hirdetés -

Szerda este Tom Cruise VIP vendég volt egy londoni jótékonysági gálán, ahol Vilmos herceg is jelen volt. Sokak szeme megakadt a 61 éves sztár arcán.

kep 2024 02 15 161634413 Tom Cruise felismerhetetlen a Vilmos herceggel készült új képeken, mivel egyesek szerint „túl sok műtétje volt”

Amint a gáláról készült képeket megosztotta a média, az internetet ellepték a megjegyzések Tom Cruise „felismerhetetlen” arcával kapcsolatban.

kep 2024 02 15 161728011 Tom Cruise felismerhetetlen a Vilmos herceggel készült új képeken, mivel egyesek szerint „túl sok műtétje volt”

Sok rajongó gyorsan dicsérte a sztárt, és a védelmére kelt. Egy ember azt írta: „Még mindig jobban néz ki, mint a vele egykorú férfiak 80%-a”, míg egy másik így nyilatkozott: „Vajon valamelyikünk ugyanúgy néz ki 40 év után? Én biztosan nem.”

- Hirdetés -
kep 2024 02 15 161803137 Tom Cruise felismerhetetlen a Vilmos herceggel készült új képeken, mivel egyesek szerint „túl sok műtétje volt”

Míg sokan úgy vélik, hogy a színész kecsesen öregszik, mások azt feltételezik, hogy műtéteken és ráncfeltöltéseken esett át. Egy ember megjegyezte: „Túl sok műtét, tömőanyag, Botox, hajbeültetés stb… ez már sok.” Egy másik személy elmondta a véleményét, mondván: „Még egy sztár, szétműtve.”

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!