Ugye nem ettél belőle. Fertőzött virslit hívott vissza a boltokból a NÉBIH. Agyhártyagyulladást okozhat

Megosztás

- Hirdetés -

A termék árát visszatérítik!!!!

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. és a szállító Merian Foods Élelmiszeripari Kft. visszahívta a forgalomból a Baromfirudacska 1000 g megnevezésű terméket.

Ennek oka a listeria monocytogenes baktérium esetleges jelenléte. Közölte a Nébih

- Hirdetés -
kep 2023 06 10 185643366 Ugye nem ettél belőle. Fertőzött virslit hívott vissza a boltokból a NÉBIH. Agyhártyagyulladást okozhat

A visszahívás kizárólag a 2023.06.12. minőségmegőrzési idejű, L1132.BB.3.4. tételszámú Baromfirudacska 1000 g termékre vonatkozik.

Listeria monocytogenes A betegség lázzal, hányással, hasmenéssel, fejfájással jár. Szövődményként agyhártyagyulladás, vérmérgezés alakulhat ki. Terhesség esetén vetélés, halvaszületés és az újszülött fertőzése is előfordulhat. Az esetek 20-30%-ában a betegség akár halállal is végződhet.

kep 2023 06 10 190226876 Ugye nem ettél belőle. Fertőzött virslit hívott vissza a boltokból a NÉBIH. Agyhártyagyulladást okozhat

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!