Új, hasznos billentyűparancs került a Windows 11-be! A 22H2 verzió óta használható!

Megosztás

- Hirdetés -

A Windows 11 22H2 és újabb verziók, feltéve, hogy az aktuális frissítések telepítve vannak, lehetővé teszik egy kevéssé ismert billentyűkód használatát. Ez egy értékes kombináció, különösen a több audioeszközt használók számára. Sajnos nem elérhető a korábbi Windows 10 felhasználói számára.

kep 2024 02 09 163656066 Új, hasznos billentyűparancs került a Windows 11-be! A 22H2 verzió óta használható!

A Windows 11 számos hasznos billentyűparancsot támogat , de egyesek kevésbé ismertek, mint mások. Ahogy Jen Gentleman, aki a Microsoftnál dolgozik, az X-en említette, a Windows 11 rendszerben viszonylag nemrégiben működő, kevéssé ismert paran a Win+Ctrl+V kombináció, amely kényelmes módja a gyors hangbeállítások elérésének a Windows 11 rendszerben.

Ha megnyomja ezeket a gombokat a Windows 11 rendszerben, egy kis menü jelenik meg, amelynél megváltoztathatja a kimeneti eszközt, bekapcsolhatja a térhatású hangot, vagy elérheti a hangerőkeverőt. Alternatív megoldásként ugyanez a nézet két egérkattintással jeleníthető meg a Windows 11 tálcáján – először a hálózati, hang- és akkumulátorbeállítások parancsikonján, majd a hangerő-csúszka melletti hangbeállítások szimbólumon.

- Hirdetés -

A Microsoft azt tervezi, hogy bevezet egy új gombot a billentyűzeteket, amelyek a mesterséges intelligenciával kapcsolatos dolgokat éri el gombnyomásra.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!