Új tilalom a repülőgépeken! A Ryanair és a WizzAir már nem enged ezzel felszállni…

Megosztás

- Hirdetés -

Korlátozásokat vezettek be olyan légitársaságokra, mint a Ryanair, az easyJet, a WizzAir, a British Airways és a Lufthansa. Az új korlátozás megszegése súlyos következményekkel járhat.

ryanair Új tilalom a repülőgépeken! A Ryanair és a WizzAir már nem enged ezzel felszállni...

Sürgős figyelmeztetés minden utazónak. A legtöbb légitársaság szabályozásában bevezetett változás miatt repülés előtt ellenőrizze bőröndjét, táskáját vagy hátizsákját. Bizonyos típusú poggyászokat nem lehet felvinni a fedélzetre. 

kep 2023 09 12 143701746 Új tilalom a repülőgépeken! A Ryanair és a WizzAir már nem enged ezzel felszállni...

Okostáska?!

Az „okostáska” egy olyan táska, amely beépített elektronikával rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon akkumulátorának töltését, valamint Wi-Fi-n és Bluetooth-on keresztüli hívások kezdeményezését. Repülés előtt egyszerűen távolítsa el az akkumulátort. Úgy felvihetjük a fedélzetre. A gond akkor van, ha az akkumulátor nem kivehető.

- Hirdetés -
kep 2023 09 12 143735283 Új tilalom a repülőgépeken! A Ryanair és a WizzAir már nem enged ezzel felszállni...

Sem kézipoggyászként sem feladott poggyászként nem vihetjük az okostáskát úgy, hogy benne van az akkumulátor.

Ha leválasztja a lítium akkumulátort és a power bankot az intelligens táskáról, minden bizonnyal felengedik a fedélzetre a csomagokkal együtt. 

kep 2023 09 12 143750273 Új tilalom a repülőgépeken! A Ryanair és a WizzAir már nem enged ezzel felszállni...

Van egy másik fontos korlátozás a tápegységekkel és lítium akkumulátorokkal kapcsolatban. Teljesítményük nem haladhatja meg a 160 Wh-t. Repülés előtt érdemes megnézni a fuvarozó weboldalát, hogy megnézze, mit mondanak az akkumulátorokra vonatkozó előírások.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!