VIDEÓ! A világhírű „légdeszkás” Franky Zapata lezuhant…

Megosztás

- Hirdetés -

Légi mutatványa közben zuhant egy tóba a francia Légdeszkás, Franky Zapata.

kep 2023 05 14 172808905 VIDEÓ! A világhírű "légdeszkás" Franky Zapata lezuhant...

Zapata épp egy kiállításon vett részt, ahol házilag gyártott „légdeszkájával” felszállt, majd elveszítette az uralmát az eszköz felett, ami a tengelye körül kezdett pörögni majd 15 méteres magasságból a Biscarosse-tóba zuhant.

A férfi azzal lett világhírű, hogy 2019-ben a találmányával átrepült a La Manche csatorna fölött. A 35,4 kilométeres távot 22 perc alatt teljesítette.

- Hirdetés -

A 40 éves férfi még eszméleténél volt, amikor a mentők kihúzták a vízből. Komolyabb sérülés nélkül úszta meg a balesetet. Egyelőre megfigyelés alatt tartják.

kep 2023 05 14 172707387 VIDEÓ! A világhírű "légdeszkás" Franky Zapata lezuhant...

A „jármű”, amit Zapata maga tervezett és épített, egy sugárhajtású szörfdeszka, amelyet négy kisebb turbina hajt. Óránként 140-nel is tud vele repeszteni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!