7 dolog egy randin, amitől a nők megőrülnek…

Megosztás

- Hirdetés -

Nem is olyan nehéz levenni a lábáról egy nőt. Nem kellenek drága ajándékok és ékszerek!

randi 7 dolog egy randin, amitől a nők megőrülnek...

Vannak apróságok, amik egy fillérbe sem kerülnek, mégis értékes cselekedet egy nő szemében. A kulcsmondat, hogy nekik kell a középpontban állniuk és ezt éreztetni kell velük. Nézzünk pár ilyet:

Felajánlod, hogy érte mész

Figyelmes gesztus. Persze, a nők manapság próbálják bizonygatni, hogy ők bizony függetlenük, de egyes lovagias gesztusoknak nem bírnak ellenállni. Nem biztos, hogy elfogadja, de jó néven veszi, ha felajánlod, hogy elmész érte. Ettől lehet az az érzése, hogy aggódsz a biztonsága miatt.

- Hirdetés -
kep 2024 02 05 094150919 7 dolog egy randin, amitől a nők megőrülnek...

Kinyitod neki az ajtót és előre engeded

Nyisd ki neki az ajtót és tartsd meg. Ez a legalapabb jele annak, hogy tisztelettudó vagy. Napjainkban kihaló félben van az udvariasság.

kep 2024 02 05 094203878 7 dolog egy randin, amitől a nők megőrülnek...

Figyelj arra, amit mond

A nők szeretnek beszélni. Néha csak mondják és mondják, ami a pasik nagy részét az őrületbe kergeti. A pasik amúgy is képtelenek sokáig figyelni, ha nem valami olyan dologról van szó, ami érdekli őket. De ha aktívan figyelsz, és érdeklődést mutatsz az iránt, amit ő mond az biztosan jó pont. Hallgasd meg, és tegyél fel a témához kapcsolódó kérdéseket. Ne szakítsd félbe.

kep 2024 02 05 094217252 7 dolog egy randin, amitől a nők megőrülnek...

A randi után te keresd fel őt

Ne félj a randi után üzenetet írni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak elég ha annyit kérdezel, hogy biztonságba hazaért-e. Vagy esetleg írj annyit, hogy jól érezted magad. Nem kell megvárni a három napot. Ha tényleg jó volt vele, és szeretnél még találkozni, akkor nyugodtan add a tudtára. Ha sokat vársz, akkor félő, azt gondolja majd, hogy csak szórakozol vele.

- Hirdetés -
kep 2024 02 05 094228403 7 dolog egy randin, amitől a nők megőrülnek...

Őszinte bókok

Biztos, hogy készült a randira. Kicsípte magát, ahogy Te is. Lehet, hogy órákat töltött azzal, hogy tetszen neked. Megérdemli a bókokat. Hagyjuk a kliséket. Nem a szemét kell dicsérni vagy a mosolyát. Az unalmas, sablonszerű. Mondj valami személyesebbet. „Szépek a körmeid”, „Jól megy ez a felső a hajadhoz”.

kep 2024 02 05 094250934 7 dolog egy randin, amitől a nők megőrülnek...

Ajánld fel, hogy te fizetsz a randi végén

Az első randit általában a pasi állja. Még ha fel is ajánlja, utasítsd el. Persze erőszakosnak lenni sem szabad. Ha mindenképpen be akar szállni, akkor hagyd. A randizás nem verseny.

kep 2024 02 05 094312817 7 dolog egy randin, amitől a nők megőrülnek...

Virág

A virág mindig, minden alkalomhoz passzol. Nem kell gigászi csokorba gondolkodnod, de egy szál virág mindenképpen szép gesztus. Manapság nem nagyon mennek a pasik randira virággal a kezükben, pedig szép szokás.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!