9 hónapos terhes volt. Az anya meghalt, amikor megpróbálta feltölteni a telefonját

Megosztás

- Hirdetés -

Hajmeresztőek az esemény részletei!

Jennifernek rengeteg álma és terve volt. Örült a baba közelgő születésének. Már csak napok választottak el attól, hogy anya legyen. Alig várta, hogy megölelhesse a babáját. Sajnos hiába. A kegyetlen sors másként döntött.

kep 2023 08 24 154153099 9 hónapos terhes volt. Az anya meghalt, amikor megpróbálta feltölteni a telefonját

Fel akarta tölteni a telefonját. Áramütésben meghalt.

A külföldi sajtó írt az esetről. A rémálom múlt csütörtökön történt. A 17 éves lány a brazíliai Campina Grande-i otthonában fürdött. Kiszállt a fürdőből, és csatlakoztatni akarta az okostelefonját a töltőhöz.

- Hirdetés -

Amint az elhunyt Jennifer élettársa később beszámolt róla, hirtelen szörnyű csattanást és kedvese hangos sikoltását hallotta. Megrémült. Azonnal rohant, hogy segítsen neki, de sajnos ő is áramütést szenvedett.

kep 2023 08 24 154226743 9 hónapos terhes volt. Az anya meghalt, amikor megpróbálta feltölteni a telefonját

Utolsó erejével a telefonjához kúszott, és mentőt hívott. A hosszú újraélesztés ellenére Jennifert sajnos nem tudták megmenteni. A kismama és születendő gyermeke meghalt.

A helyi média szerint valószínűleg rövidzárlat következett be a sérült töltőkábel miatt. Ezek azonban még mindig nem hivatalos jelentések.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!