A papok egy férfi prostituáltat hívtak egy mulatságra. A rendőröknek és a mentőknek kellett közbeavatkozni

Megosztás

- Hirdetés -

A papok bulit rendeztek, amelyre egy férfi prostituáltat hívtak meg. Balhé lett a vége. A rendőrség nyomoz…

A lengyel Dąbrowa Górnicza papjai partit szerveztek, amelyre férfi prostituáltat rendeltek. A „Gazeta Wyborcza” szerint az esemény szexuális jellegű volt, és egy ponton túlságosan elszabadult a buli. A sztriptíztáncos elvesztette az eszméletét.

papok buli A papok egy férfi prostituáltat hívtak egy mulatságra. A rendőröknek és a mentőknek kellett közbeavatkozni

Elszabadult a buli

A parti egyik résztvevője mentőt hívott, de a bulizók nem akarták beengedni. A mentők értesítették a rendőrséget, akiknek már nem mertek ellentmondani a bulizók…

- Hirdetés -

Az esemény a dąbrowa górniczai Angyali Szűz Mária plébániájához tartozó épületben zajlott. Az ügyben eljárás indult. A sosnowieci kerületi ügyészség szóvivője elmondta, hogy a rendezvény résztvevői ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt vádat emelhetnek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!