Az indiai próféta szörnyű jóslata 2023-ra: Ijesztő dolog fog történni a nyáron

Megosztás

- Hirdetés -

Egy indiai tinédzser, Abhygya Anand az asztrológia megszállottja. Gyermekkora óta látomások gyötrik, melyek némelyike eléggé ijesztő. Megjósolta a konoravírus-járványt és a 2022-es politikai instabilitást is. Lássuk mit mond idénre:

Néhány napja az indiai próféta közzétette jóslatát, amely van annyira ijesztő, mint az eddigiek. 2023-ban globális felfordulás és a változás időszaka vár ránk.

anand 1 Az indiai próféta szörnyű jóslata 2023-ra: Ijesztő dolog fog történni a nyáron

A Szaturnusznak hatalmas hatása lesz az emberiségre. A következő másfél évben a bolygón pénzügyi elmozdulás lesz a gyógyszeripar felé.

- Hirdetés -
kep 2023 03 24 101628056 Az indiai próféta szörnyű jóslata 2023-ra: Ijesztő dolog fog történni a nyáron

A legveszélyesebb időszak Anand jóslatai szerint a 2023 márciusától októberig tartó időszak lesz, amely során pusztító földrengések is előfordulhatnak.

Nagyon ijesztő dolgot jósol júliustól augusztusig. Rengeteg ember vész majd oda. Vélhetőleg egy a Törökországihoz hasonló földrengés várható, amely a világ számtalan több végez majd pusztítást.

kep 2023 03 24 102156124 Az indiai próféta szörnyű jóslata 2023-ra: Ijesztő dolog fog történni a nyáron

az ősz elejétől az év végéig könnyen lehet, hogy 2024 márciusáig olyan „nagy természeti katasztrófának” leszünk tanúi, amely hatással lesz a bolygó életére.

Az orosz-ukrán konfliktus szerinte 2023 novemberéig tart és békével zárul. Oroszország ellenségeskedése nyugattal szemben hamarosan véget ér.

Forradalom lesz az üzemanyagszektorban, különösen a földgázban.

- Hirdetés -

A Föld most egy 400 éves cikluson megy keresztül, amely az egész bolygó sorsát meghatározza.

kep 2023 03 24 102226075 Az indiai próféta szörnyű jóslata 2023-ra: Ijesztő dolog fog történni a nyáron

A fiatal indiai próféta arra figyelmezteti az embereket, hogy a karma nagyon erős és a rossz tetteikkel további negatív karmát teremtenek maguknak. Mutassanak sokkal nagyobb együttérzést egymás, és az állatvilág iránt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!