Egy 49 éves nő megmutatja a fiatalító műtétje drámai eredményeit!

Megosztás

- Hirdetés -

Egy 49 éves nő elhatározta, hogy szembeszáll az öregedés hatásaival, és egy képzett sebész szakértelmét kérte, aki aprólékosan kidolgozott egy átalakító tervet.

Fiatalabbnak akart kinézni.

kep 2024 04 30 110511788 Egy 49 éves nő megmutatja a fiatalító műtétje drámai eredményeit!

A 49 éves Sandra plasztikai sebész szakértelmét kérte . „Ott panaszkodott nekem, hogy a szemhéja túlzott bőre miatt sokkal öregebbnek nézi ki, és hogy eltávolítsam el a felesleget, és tegyem feszesebbé az arca és a nyaka alsó harmadát” – magyarázta a sebész. „A páciens alsó állkapcsa fejletlen. Túl késő ortognatikusan megoldani a kérdést.”

kep 2024 04 30 110648313 Egy 49 éves nő megmutatja a fiatalító műtétje drámai eredményeit!

Az orvos már egy nappal a beavatkozás után bemutatta a plasztikai műtét figyelemre méltó eredményeit. Az orvos az átfogó fiatalítás fontosságát hangsúlyozva kiemelte, hogy ez csak a sebészeti technikák és a bőrminőség javítását célzó kozmetológiai megközelítések kombinációjával érhető el.

- Hirdetés -

Az elvégzett eljárások: „ Arcplasztikat végeztem, a felesleges arc- és nyakbőrrel a fiatalos kontúrok helyreállítása érdekében. Ezenkívül platysmaplasztikát végeztek a nyak területének megfeszítésére. Ezenkívül a nyak és az áll zsírleszívása formálta és finomította az állkapocs vonalát. Végül egy körkörös blefaroplasztika megfiatalította a szemkörnyéket azáltal, hogy eltávolította a felesleges szemhéjbőrt.

kep 2024 04 30 110754510 Egy 49 éves nő megmutatja a fiatalító műtétje drámai eredményeit!

Eredmények 1,5 hónap után

kep 2024 04 30 110812833 Egy 49 éves nő megmutatja a fiatalító műtétje drámai eredményeit!

A műtét tartós hatásait hangsúlyozták, a sebész megjegyezte, hogy a megfiatalított megjelenés hosszú évekig megmarad. Összességében az arc fiatalabbnak és harmonikusabbnak tűnik, és a sebész azt jósolta, hogy a hatás egy évtizedig vagy tovább is fennáll, hangsúlyozva a sebészeti beavatkozás tartós előnyeit.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!