Egy „férfi” gyermeket szült. Friss képek a szülésről!

Megosztás

- Hirdetés -

Ilyet sem minden nap hall az ember….

kep 2023 08 13 201619813 Egy "férfi" gyermeket szült. Friss képek a szülésről!

A Seattle-ből származó Danny influencer, és csak az Instagram-fiókjának több mint 115 000 követője van. Az interneten transztata néven ismert férfi csak nemrégiben döntött úgy, hogy megnyílik és többet mesél magáról. Bár odaadó szülő, aki nagyon szereti gyermekét, bevallja, hogy a családalapításhoz vezető út nem volt számára mesébe illő.

Danny nőnek született, de férfivá műtette magát. Egy alkalmi kapcsolat során esett teherbe.

– Láttam az orvosok és nővérek lenéző gúnyát. Sajnos sok orvos nincs felkészülve az olyan betegek ellátására, mint én. Nem tudják kielégíteni az igényeimet. Egy alkalommal másfél órát töltöttem azzal, hogy elmagyarázzam a személyzetnek, hogy nem hazudok, nem színlelek, és tényleg terhes voltam, mielőtt segítséget kaptam volna. Nemegyszer hallottam, hogy rólam suttognak és, harmadik személyben beszéltek rólam, ahelyett, hogy közvetlenül hozzám szólnának, ha bármi kérdésük lenne – nyilatkozta a Yahoo Life-nak adott interjújában.

- Hirdetés -

Danny 2020 áprilisában tudta meg, hogy terhes. Bevallása szerint a járvány ellenére a terhesség volt a legszebb élmény számára. Az interjúkban hangsúlyozza, hogy az, hogy nem érzi magát nőnek, nem jelenti azt, hogy nem tudja használni azokat a szerveket, amelyekkel született.

kep 2023 08 13 201525234 Egy "férfi" gyermeket szült. Friss képek a szülésről!

– Méhvel születtem, és a világ azt mondta, hogy lány vagyok, de nem vagyok az. Van egy reproduktív rendszerem, amely lehetővé teszi, hogy kihordjam és szülhessek egy gyereket, szóval ezt tettem. A transz férfiak és a nem bináris emberek is szülnek gyerekeket – mondta.

kep 2023 08 13 201533698 Egy "férfi" gyermeket szült. Friss képek a szülésről!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!