Egy luxusszállodában bérelt szobát. Reggelre majd elsüllyedt szégyenében…

Megosztás

- Hirdetés -

A nő egy luxusszállodában töltötte az éjszakát. Ébredés után meglátta a lepedőjét és majd elsüllyedt szégyenében…

Chantelle Otten úgy döntött, hogy igénybe veszi egy luxusszálloda szolgáltatásait, ahol az éjszakát töltötte. Ébredés után azonban a tikokos felfedezett valamit, amitől majdnem a elsüllyedt szégyenében.

kep 2023 08 25 142508447 Egy luxusszállodában bérelt szobát. Reggelre majd elsüllyedt szégyenében...

Bepiszkította az ágyneműt egy luxusszállodában

Tiktokerka az egyik jobb szállodában maradt éjszakára. A szobában selyemfehér lepedők vártak.. Első pillantásra nyilvánvaló volt, hogy a nőnek sokat kellett költenie ahhoz, hogy szobát bérelhessen ezen a helyen.

- Hirdetés -

Lefekvés előtt azonban az a szerencsétlen ötlet támadt, hogy önbarnítót kenjen fel magára. Hiszen a napbarnított bőr sok nő álma. Az időjárás miatt azonban nem mindenki számíthat természetes barnulásra. Chantelle Otten nem is sejtette, hogy amit reggel lát, attól elsüllyed szégyenében.

Ébredés után vette észre, hogy az önbarnító megfogta a fehér ágyneműt. Még soha nem szégyellte magát ennyire.

@chantelle_otten Tanning nightmare fuel. the poor people in the hotel have to find this mess 🫠 What gross thing have you seen in a hotel! #tan #hotel #luxuryhotel #makeup #mistakesweremade #viral ♬ original sound – Chantelle Otten

Úgy néz ki, mintha belepiszkítottak volna. Meglehetősen kétértelmű…

asd Egy luxusszállodában bérelt szobát. Reggelre majd elsüllyedt szégyenében...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!