Ez a nők 4 leggyakoribb erotikus fantáziája!

Megosztás

- Hirdetés -

Mindenkinek vannak titkos, vagy kevésbé titkos fantáziái. Párkapcsolat, utazás, pénznyeremény. Ezeknek a vágyaknak egyike-másika be is jöhet, de vannak a sikamlós fantáziák, amiket sokan tabunak gondolnak. Meddig maradhat csupán ábránd?

kep 2024 02 20 180254408 Ez a nők 4 leggyakoribb erotikus fantáziája!

Teljesen egészséges dolog az, ha az ember szeretne egy kis izgalmat, pezsgést…valamit, amitől huncutabbnak érezheti magát. Ebben semmi rossz nincs, egy bizonyos határon belül. Ezekről nem mindig lehet, vagy nem mindenki mer a párjával beszélni. Van amelyik csupán ábránd marad, hiszen lehet, hogy valaki arról fantáziál, hogy egy vadidegennel szeretkezik egy buszmegállóban, ugyanakkor esze ágában sincs megcsalni a párját. Így ez csupán ábránd marad.

kep 2024 02 20 180407975 Ez a nők 4 leggyakoribb erotikus fantáziája!

Mik a leggyakoribb erotikus fantáziák?

- Hirdetés -

Hármasban

Egy felmérés szerint a csoportos együttlét a leggyakoribb erotikus fantázia a nőknél. Mindenhol egy forró kéz, érintés és soha véget nem érő kielégülés. Együtt lenni több pasival egyszerre a leggyakoribb erotikus fantázia a nőknél.

fantazia erotikus Ez a nők 4 leggyakoribb erotikus fantáziája!

Egy másik nővel

Még azok is fantáziálnak erről, akik abszolút heteroszexuális beállítottságúak. Attól, hogy valaki „kísérletezne” még nem jelenti azt, hogy meleg. Ez csupán a vágy és a kíváncsiság fura keveréke.

kep 2024 02 20 180541356 Ez a nők 4 leggyakoribb erotikus fantáziája!

Vadul, hevesen egy váratlan helyen

Belép egy jóképű pasi az ajtón és elragadja őt. Letépi a blúzt és a bugyit, majd feldob a konyhaasztalra és felfalja minden porcikáját. Ez csupán a zabolátlan, féktelen szenvedély. Arról szól, hogy valaki elveszi az eszét…és a testét. Apró sugallat a tudatalattitól, hogy valahol vágynak egy kis durvaságra, finom erőszakra.

- Hirdetés -
kep 2024 02 20 180559303 Ez a nők 4 leggyakoribb erotikus fantáziája!

Együtt lenni egy ismerőssel, aki nem a párunk

Barátnő férje, főnök, szomszéd srác. Sokszor feltűnik a nők fantáziájában. Érdekes mód, ettől sem kell félnie a partnerének, ugyanis ez vágy sem teljesül be. Inkább csak azt jelenti, hogy a szexuális vágy és a kielégülés egyik legnagyobb ellensége az unalom. Főként akkor, ha hosszú távú kapcsolatról van szó. Olyan személyről van szó, aki gyakran felbukkan a való életben, és a nő újdonságra, rejtélyre vágyik.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!