Ezt tette a férje temetésén. A pap nem bírta

Megosztás

- Hirdetés -

A hívek gyakran meglephetik papjaikat egy egy meglepő kérdéssel. Ez a következő igaz történetben is így volt. Egy aggódó özvegy megkérdezte Sebastian Picur atyát egy temetési babonáról.

Tudni akarta, történik-e valami, ha a szertartás alatt ránéz férje koporsójára, miközben az már le van engedve a sírba.

A pap nem bírta tovább szó nélkül…

Sebastian Picur katolikus pap hatalmas népszerűségnek örvend a TikTokon. Hatalmas rajongótáborral rendelkezik a platformon @ks.sebastianpicur felhasználónéven.

- Hirdetés -

A pap a fiatalabb generációt próbálja tanítani Istenről és az Egyházról a platform segítségével. A hívekkel együtt imádkozik minden este 21:30-kor, és vallásos énekeket énekel. Gyakran készít vicces videókat az internet aktuális trendjeiről. Ez bizonyítja, hogy remek humorérzéke van.

temetesen tette Ezt tette a férje temetésén. A pap nem bírta

Ezt a férje temetésén tette. A pap nem bírta

2023 november 6-án, hétfőn egy nő, aki nemrégiben temette el férjét, felvette a kapcsolatot Sebastian Picur atyával. Kérdése volt egy babonával kapcsolatban, amelyet hallott.

Egy hónapja temettem el a férjemet. Az emberek azt mondták, hogy ne nézzek le, amikor a koporsó már lent van a sírban. Miért?

A pap gyorsan eloszlatta kétségeit egy külön videóban. Röviden, de nagyon határozottan fogalmazott. „Részvétemet és együttérzésemet fejezem ki. Ez semmi más mint egy újabb irracionális babona” ​​- mondta.

- Hirdetés -

Az internetezők is lelkesen posztolták a videó alá a véleményüket:

„Ezek babonák, valami boszorkányság. Kérlek, légy racionálisabb” – ingerült egy férfi.

„Ahelyett, hogy hinnének Istenben, az emberek a babonákban hisznek” – mondta egy nő.

„Azt hittem, köszönöm” – írta egy másik.

- Hirdetés -

„Soha nem akarom ezt átélni… Azt akarom, hogy együtt érjen véget az életünk” – mondta egy másik tiktoker.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!