Gyászol az ország! Könnyfakasztó sorokkal búcsúztak a hazai sztárok Vágó Istvántól!

Megosztás

- Hirdetés -

A kvízmester és politikus 74 éves volt. Váratlan halála mindenkit ledöbbentett.

vagoistvancelebek Gyászol az ország! Könnyfakasztó sorokkal búcsúztak a hazai sztárok Vágó Istvántól!

Egész Magyarország gyászol!

Mint, ahogy azt mi is megírtuk, váratlanul elhunyt Vágó István. Halálhírét a Demokratikus Koalíció (DK) közölte szombaton az MTI-vel.

kep 2023 04 30 154853729 Gyászol az ország! Könnyfakasztó sorokkal búcsúztak a hazai sztárok Vágó Istvántól!

„Váratlanul elhunyt Vágó István barátunk és társunk. A sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a Demokratikus Koalíció elnökségében sok-sok éven át dolgozó társunk örökre itt hagyott minket. A tényekért, a tudományért, a rációért és a szabad, európai Magyarországért folytatott küzdelmét mostantól nélküle kell folytatnunk. A Demokratikus Koalíció Vágó Istvánt saját halottjaként tekinti, a párt közössége, politikusa, kollégái, támogatói osztoznak a család gyászában. István, nyugodj békében”

- Hirdetés -

A hazai hírességek a közösségi oldalaikon búcsúztak Vágó Istvántól!

Gundel Takács Gábor

Szily Nóra

Csonka András

Lilu

Sebestyén Balázs

„Ő tényleg az a fajta tévés volt, aki úgy adta át a stafétabotot, hogy mindig bátorított, mindig támogatott. Ő volt az egyetlen, aki dohányozhatott tévéstúdióban, soha, senkinek nem engedték meg. Kérdeztem, hogy Pista, hogy csinálod, hogy Istenként tekintenek rád? Azt mondta, Balázskám, ha majd annyi évet leszel képernyőn, mint én, hidd el, te is dohányozhatsz”

Till Attila

Rónai Egon

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!