Kiderült, kinek köszönhetjük Győzikét

Megosztás

- Hirdetés -

Az énekesnő azt állítja, ő fedezte fel Gáspár Győzőt a 90-es években, amikor a koncertezés mellett a tehetséggondozást is vállalt, elmondása szerint ő indította el a sztárság felé Győzikét.

gyozike csepregi eva Kiderült, kinek köszönhetjük Győzikét

Győzikét és Csepregi Évát is mindenki ismeri. Tudtátok, hogy Győzikét Éva fedezte fel?

Csepregi Éva a koncertek mellett tehetségkutatással is foglalkozott. Éneklést, színjátszást tanított az iskolájában. Gáspár Győzőnek is. Éva a Storynak mesélt arról az időről, amikor felfedezte Győzikét.

kep 2024 02 05 112210799 Kiderült, kinek köszönhetjük Győzikét

„Nagyon másként nézett ki, mint most. Kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra emlékszem. De amikor már egy ideje járt hozzánk, és »megmelegedett« köztünk, a társaság középpontja lett, és oszlopos tagja volt a csapatnak” – emlékezett vissza Gáspár Győzőre a Neoton Família énekesnője.

kep 2024 02 05 112223021 Kiderült, kinek köszönhetjük Győzikét

Elsőre nem látott nagy tehetséget Győzikébe!

„Volt valami hallása, de inkább csak a rettentő nagy érdeklődést és örömet láttam a szemében, hogy ide járhat, hozzánk. Úgy gondolkodtunk, hogy aki egy kicsit is érzi, hogy odavaló, motoszkál benne valami több, az jöjjön, és úgyis eldől, hova vezet az útja. Győzi egyetlen órát sem hagyott volna ki, és rengeteget tanult, fejlődött a két év alatt. Énekelve zongorázott, színészkedett, úgyhogy szép lassan világossá vált számomra, hogy nagyon komolyan szeretne befutni, és sikeres lenni” – mondta az énekesnő.

- Hirdetés -
kep 2024 02 05 112323260 Kiderült, kinek köszönhetjük Győzikét

Miután Éva bezárta az iskoláját, továbbra is figyelemmel kísérte tanítványai pályafutását. Szerinte a Romantic együttes telitalálat volt, de a Győzike show nem…

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy én fedeztem fel. Szeretettel emlékszem rá, és sokszor visszahallom, hogy ő is szeretettel emlegeti ezeket az éveket” – tette hozzá Csepregi Éva.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!