2023 március 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. március 5. - Ne feszülj rá a dolgokra!

Napi horoszkóp 2023. március 5. – Ne feszülj rá a dolgokra!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Vasárnap minden a terveid szerint alakul, olyan tempót diktálsz, amilyet mostanában soha. Ne akarj egy nap alatt megcsinálni mindent, amivel el vagy maradva, mert holnap a szokásosnál is fáradtabban kezded a hetet! Engedd el a stresszt és lazíts, neked is megjár a kényeztetés!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Vasárnap feszülten ébredsz, nehezen veszed rá magad bármire is. Hagyd, hogy sodorjon az ár, ma ne tervezz semmit, mert úgy sem jön be! Pároddal romantikus napod lehet, ha pedig még szingli vagy, akkor ne ülj otthon, mert csak akkor találhatsz rá az igazira, ha felemeled a feneked a kanapéról.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Rossz hatással van rád a stressz, ezért ideje megtanulnod magadban oldani a feszültséget. Sok pozitív tulajdonságod van, koncentrálj ezekre! Egy csendes hely, meditáció sokat segíthet rajtad, erre való a vasárnap. Felejts el minden mást, helyezd végre saját magad előtérbe!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Vasárnap magadat keverheted kínos szituációba, ha nem tudod befogni a szád. Kikotyoghatod valaki titkát, aki elmondta neked, mert bízott benned. Arról nem is beszélve, hogy nem mindegy, kinek mit kotyogsz ki. Így kezdődik a hozzátesznek, elvesznek belőle egy kicsit és máris kész a katasztrófa. Hallgatni arany, ezt ne feledd!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Oda kell figyelned a határidőkre, mert sok a teendő, az idő viszont szorít. Ma viszont vasárnap van, nem kéne, hogy a munka teljesen elterelje a gondolataidat. Csináld úgy, ahogy te szeretnéd, most ne hallgass senki másra, csak az ösztöneidre! Kell egy laza nap a nagy kihívás előtt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Edzésbe akarod hozni magad, de úgy érzed, képtelen vagy erre, nem vagy elég kitartó. Semmi ok az aggodalomra, ugyanis Róma sem egy nap alatt épült. A pároddal is egymásra kellene hangolódnotok, mert mostanában elhanyagoltad őt. Jó alkalom erre a mai nap, hiszen van mit bepótolni, nem igaz?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Sűrű napod lesz vasárnap, pedig legszívesebben lógatnád a lábad. Sok munka vár rád holnap és már most a naptáradat csekkolod. Engedd már el magad egy kicsit! Tiszta fejjel könnyebb dolgod lesz holnap, de ha ma sem pihensz, nagy galibát okozhatsz magadnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Lelkileg igencsak megviselt az elmúlt időszak, a kedélyek viszont kezdenek csillapodni. Már látod a fényt az alagút végén, ez pedig azt jelenti, hogy végre megnyugodhatsz. Ám ma mégis felkavaró hírek érkeznek az exedről és nem is tudod elterelni a gondolataidat. Pedig el kell felejtened őt, mert ebből már nem lesz semmi.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Egy felkészülési időszakban vagy, ugyanis nagy változásokat jeleznek a csillagok. Még van időd kitalálni, mi hogy legyen, amire élesben esélyed sem lesz. Ha előre tervezel, a saját dolgod könnyíted meg. Ma viszont még lazíts, a munkára ráérsz holnap is gondolni!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Nem vagy egy megúszós fajta, de van valami, amit szeretnél elkerülni. Ám minél jobban kapálózol ellene, annál közelebb kerülsz hozzá. Itt az ideje kibékülni a helyzettel és túlesni rajta, mert szélmalomharcot vívsz, amiben nem nyerhetsz. A végzet előbb-utóbb úgyis utolér, de az események most még irányíthatók, később azonban csak sodródnál az árral.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Vasárnap csak kapkodod a fejed, olyan gyorsan követik egymást az események. Flört, szenvedélyes üzenetek váltakoznak, ez pedig egy kis izgalmat hoz az életedbe. Azt már te döntöd el, hogy veszed-e a lapot vagy elengeded ezt az egészet. Ha párkapcsolatban élsz, ne feszegesd a határaidat, de szingliként szabad az út!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Vasárnap történik valami, ami nagyon elgondolkodtat. Nem tudod, jó úton jársz-e, elégedett vagy-e az életeddel. Most viszont még változtathatsz, de a döntést nem feltétlenül kell egyedül meghoznod. Ha van párod, ő lesz a támaszod, ha pedig nincs, egy barátod biztat téged és áll melletted teljes vállszéllességgel. A felelősség a tiéd, de nem vagy egyedül, ezt ne feledd!

Ezek is érdekelhetnek