Voldemortnak csúfolták az orr nélküli kislányt. Mára bebizonyította, hogy a maga módján, mindenki gyönyörű!

Megosztás

- Hirdetés -

Voldemortnak csúfolták, mert orr nélkül született.

Története arra ösztönöz bennünket, hogy megértsük, sokszínűek vagyunk és a szépség belülről fakad.

Ritka betegséggel született.

kep 2023 12 11 134021049 Voldemortnak csúfolták az orr nélküli kislányt. Mára bebizonyította, hogy a maga módján, mindenki gyönyörű!

Tessa egy arhiniának nevezett betegséggel született. Ez azt jelenti, hogy nincs orra. Egy ritka anomália, amely alig pár embert érint világszerte. Már élete kezdeti szakaszában is különleges kihívások elé állította Tessát.

- Hirdetés -
kep 2023 12 11 134220866 Voldemortnak csúfolták az orr nélküli kislányt. Mára bebizonyította, hogy a maga módján, mindenki gyönyörű!

Az arhinia esetén az orr nem fejlődik ki az anyaméhben. Tessa esete egyedi, ugyanis az orrán kívül a szaglórendszere és az agyának a szagok felismeréséért felelős része sem fejlődött ki. A szülei ezek ellenére is nagyon szeretik Őt!

kep 2023 12 11 134344361 Voldemortnak csúfolták az orr nélküli kislányt. Mára bebizonyította, hogy a maga módján, mindenki gyönyörű!

Már az ultrahangos vizsgálatok során is egyértelmű volt, hogy Tessa arca nem fejlődik megfelelően. A terhesség ötödik hónapjában már tudták a szülők, hogy lányuk orr nélkül fog születni. kezdeti sokk ellenére szilárdan elkötelezték magukat, hogy Tessának a lehető legjobb ellátást és támogatást nyújtják.

kep 2023 12 11 134501631 Voldemortnak csúfolták az orr nélküli kislányt. Mára bebizonyította, hogy a maga módján, mindenki gyönyörű!

Születése után nem sokkal az intenzív osztályra szállították, ahol a légzés megkönnyítése érdekében tracheotómiát hajtottak végre rajta. Mindössze tizenegy hónapos korában Tessán szürkehályog-műtétet kellett végrehajtani, ami tovább fokozta a kihívásokat, amelyekkel ilyen gyengéd korában szembesült.

- Hirdetés -
kep 2023 12 11 134532760 Voldemortnak csúfolták az orr nélküli kislányt. Mára bebizonyította, hogy a maga módján, mindenki gyönyörű!

Két évvel később Tessán kozmetikai műtétet hajtottak végre, amelynek során protéziseket ültettek be a bőre alá, ami megalapozta a jövőbeni műorr megépítését. Szülei nem vették könnyedén a műtét melletti döntést. Ennek ellenére úgy látták, hogy ez egy lehetőség arra, hogy idővel fokozatosan javítsák Tessa megjelenését, „normálisabbá téve” az arcát. Ez csont- és bőrátültetést jelentett. Az utolsó műtétet, és a végleges orrprotézist akkor kaphatja meg, amikor a bőre és az arca már nem növekszik tovább.

kep 2023 12 11 134625577 Voldemortnak csúfolták az orr nélküli kislányt. Mára bebizonyította, hogy a maga módján, mindenki gyönyörű!

Tessa megszokta az orr nélküli életet. Száján keresztül lélegzik és nincs szaglása. Számára ez természetes. Ettől függetlenül boldog, és életre való kislány.

kep 2023 12 11 134813627 Voldemortnak csúfolták az orr nélküli kislányt. Mára bebizonyította, hogy a maga módján, mindenki gyönyörű!

Tessa története rengeteg embert erősített meg. Sokan vannak, akik hasonló problémákkal szembesülnek. Tessa útja a remény jelzőfényeként hat, megerősítve azt az elképzelést, hogy elszántsággal, bátorsággal és szeretteink támogatásával minden akadályt le tudunk győzni.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!