2023 május 29 hétfő
KezdőlapCelebA 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye...

A 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye meglepő…

-

A férfiak szeretik a magassarkús nőket. Vonzó, elegáns megjelenést biztosít. Feltéve, ha az illető tud benne menni. A pasik el sem tudják képzelni, hogy lehet kényelmes egy ilyen cipő. Nos, Mark azért tett vele egy próbát…sőt!

A 61 éves férfi előszeretettel hord magassarkút és szoknyát. Stílusa az Instagram sztárjává tette. A férfi azt állítja magáról, hogy egy „átlagos fickó”.

Négy unokája van és a helyi futballcsapat edzője.

Hogyan legyél Instagram-sztár 60 évesen? Mark Bryannek volt rá ötlete, de -mint állítja- nem a népszerűség miatt csinálja.

Több mint 40 éve kezdett magassarkút hordani. Ekkor egy nála magasabb nővel járt. A magasságkülönbség kiküszöbölésére magas sarkú cipőt vett fel, és jó ötletnek találta. Aztán a magassarkúhoz természetesen szoknyák is társultak. Mark azért választ különleges szabásokat és mintákat, mert – mint bevallja – nem szereti az unalmas dolgokat. A 61 éves férfi deréktól felfelé férfi ruhákat hord, de deréktól lefelé „nemsemlegesnek” szeretne tűnni.

Ne tessék félre érteni. Mark nem homoszexuális. Csupán úgy gondolja, hogy mi akadálya lenne annak, hogy egy férfi szoknyát és magassarkút viseljen?

„Átlagos srác vagyok, akinek bejön a Porsche, szereti a gyönyörű nőket, és a magassarkút szoknyával.”

Van egy szerető feleségem

Amikor Mark megismerkedett jelenlegi feleségével, már meglehetősen nagy szoknya- és tűsarkú-gyűjteménye volt. De láthatóan a nő nem bánta. Mark felesége elfogadta szokatlan stilizációit. Csak akkor kezdték el zavarni, amikor a férje influencer lett.

kep 2022 04 19 060520127
A 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye meglepő...

Mark Texasból származik, de Németországban él. Szakmáját és képzettségét tekintve robotmérnök és a helyi futballcsapat edzője. 5 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy felvállalja szokatlan stílusát. Addig csak otthonában „pózolt”. Kezdetben furán néztek rá, de őt ez nem érdekelte.

kep 2022 04 19 060512446
A 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye meglepő...

„Olyan korban vagyok, amikor nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. Vagy kedvelnek engem, vagy nem. […] Nem azért öltözöm így, hogy szexi legyek. Inkább úgy akarok öltözni, mint egy hatalmon lévő nő.”

kep 2022 04 19 060444152
A 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye meglepő...

Érdekes módon a férfi stílusa igazi sláger lett a weben. A 61 éves férfi még a Martine Rose 2020-2021 őszi/téli divatbemutatóján is részt vett. Bár ő maga is hatvanas éveiben jár, szeretné elérni a fiatalokat. Fontos üzenete van a számukra! Mark azt akarja, hogy ne szégyelljék magukat, és saját magukkal összhangban döntsenek, nem törődve mások véleményével.

kep 2022 04 19 060434613
A 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye meglepő...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek