A 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye meglepő…

Megosztás

- Hirdetés -

A férfiak szeretik a magassarkús nőket. Vonzó, elegáns megjelenést biztosít. Feltéve, ha az illető tud benne menni. A pasik el sem tudják képzelni, hogy lehet kényelmes egy ilyen cipő. Nos, Mark azért tett vele egy próbát…sőt!

A 61 éves férfi előszeretettel hord magassarkút és szoknyát. Stílusa az Instagram sztárjává tette. A férfi azt állítja magáról, hogy egy „átlagos fickó”.

Négy unokája van és a helyi futballcsapat edzője.

Hogyan legyél Instagram-sztár 60 évesen? Mark Bryannek volt rá ötlete, de -mint állítja- nem a népszerűség miatt csinálja.

Több mint 40 éve kezdett magassarkút hordani. Ekkor egy nála magasabb nővel járt. A magasságkülönbség kiküszöbölésére magas sarkú cipőt vett fel, és jó ötletnek találta. Aztán a magassarkúhoz természetesen szoknyák is társultak. Mark azért választ különleges szabásokat és mintákat, mert – mint bevallja – nem szereti az unalmas dolgokat. A 61 éves férfi deréktól felfelé férfi ruhákat hord, de deréktól lefelé „nemsemlegesnek” szeretne tűnni.

- Hirdetés -

Ne tessék félre érteni. Mark nem homoszexuális. Csupán úgy gondolja, hogy mi akadálya lenne annak, hogy egy férfi szoknyát és magassarkút viseljen?

„Átlagos srác vagyok, akinek bejön a Porsche, szereti a gyönyörű nőket, és a magassarkút szoknyával.”

Van egy szerető feleségem

Amikor Mark megismerkedett jelenlegi feleségével, már meglehetősen nagy szoknya- és tűsarkú-gyűjteménye volt. De láthatóan a nő nem bánta. Mark felesége elfogadta szokatlan stilizációit. Csak akkor kezdték el zavarni, amikor a férje influencer lett.

kep 2022 04 19 060520127 A 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye meglepő...

Mark Texasból származik, de Németországban él. Szakmáját és képzettségét tekintve robotmérnök és a helyi futballcsapat edzője. 5 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy felvállalja szokatlan stílusát. Addig csak otthonában „pózolt”. Kezdetben furán néztek rá, de őt ez nem érdekelte.

kep 2022 04 19 060512446 A 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye meglepő...

„Olyan korban vagyok, amikor nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. Vagy kedvelnek engem, vagy nem. […] Nem azért öltözöm így, hogy szexi legyek. Inkább úgy akarok öltözni, mint egy hatalmon lévő nő.”

- Hirdetés -
kep 2022 04 19 060444152 A 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye meglepő...

Érdekes módon a férfi stílusa igazi sláger lett a weben. A 61 éves férfi még a Martine Rose 2020-2021 őszi/téli divatbemutatóján is részt vett. Bár ő maga is hatvanas éveiben jár, szeretné elérni a fiatalokat. Fontos üzenete van a számukra! Mark azt akarja, hogy ne szégyelljék magukat, és saját magukkal összhangban döntsenek, nem törődve mások véleményével.

kep 2022 04 19 060434613 A 61 éves mérnök magassarkúban és szoknyában jár dolgozni. A felesége véleménye meglepő...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!