Egy éven keresztül minden nap összebújtak. A kapcsolatuk a felismerhetetlenségig megváltozott

Megosztás

- Hirdetés -

Egy éven át minden nap szexeltek, hogy megmentsék kapcsolatukat. A párnak nem volt vesztenivalója, ezért úgy döntöttek, hogy igazi forradalmat csinálnak az életükben. A nő által kiadott könyvben meséltek kalandjaikról az ágyban.

Idővel sok kapcsolat kiég. A közelség és a szeretet érzése fokozatosan elmúlik, és hétköznapi társasággá válik. A legtöbb pár elfogadja ezt, felismerve, hogy ez az élet rendje, és semmit sem tesz a kapcsolat élénkítéséért. Az emberek gyakran sokkal könnyebben feladják, minthogy harcoljanak egy boldog, közös életért. Vannak azonban olyanok is, akik nem félnek kockáztatni, hogy szerelmük visszanyerje korábbi dicsőségét. Brittany Gibbons rájött, hogy soha nem késő megjavítani.

kep 2022 07 22 091114621 Egy éven keresztül minden nap összebújtak. A kapcsolatuk a felismerhetetlenségig megváltozott

Harmadik gyermeke megszületése után a nő jelentős túlsúllyal küszködött. Teste összehasonlíthatatlanul megváltozott ahhoz képest, ahogy néhány évvel korábban kinézett. Az elhízás nemcsak a pszichéjét, de mindenekelőtt a házasságát is befolyásolta. Szégyellte és nem mert meztelenül a férje elé állni. Ő maga sem volt elragadtatva attól, hogy milyen a párja. Következésképpen a pár meglehetősen ritkán szexelt, és csak lekapcsolt villany mellett. Ettől a kapcsolatuk csak mégrosszab lett.

- Hirdetés -

Látva, hogy minden rossz irányba halad, Brittany radikális lépést tett. Ahelyett, hogy megküzdött volna túlsúlyával, úgy döntött, hogy egy éven keresztül minden nap szexel a férjével. Ebben a barátja is partner volt.

kep 2022 07 22 091916662 Egy éven keresztül minden nap összebújtak. A kapcsolatuk a felismerhetetlenségig megváltozott

A pár úgy döntött, hogy minden nap szexelnek, kivéve olyan kivételes körülményeket, mint például üzleti utak vagy betegség. Brittany Gibbons úgy gondolta, hogy ez segít neki elfogadni saját testét.

Csak lekapcsolt villany mellett szexeltünk, a gyomromat és a melleimet az alsószoknyám alá rejtettem. Amikor meztelenül kiléptem a zuhany alól, azt mondtam a férjemnek, hogy forduljon el, hogy fel tudjak öltözni. Nem akartam, hogy lásson.

kep 2022 07 22 092301261 Egy éven keresztül minden nap összebújtak. A kapcsolatuk a felismerhetetlenségig megváltozott

A nő úgy döntött, hogy leírja az egész kísérlet menetét a „Fat Girl Walking” című könyvében . Mint könyve lapjain említi, a meglepő döntés kezdete nehéz volt. Mindketten attól tartottak, hogy nem lesznek képesek kitartani a kihívás mellett. Idővel azonban észrevették, hogy kapcsolatuk javult. Néhány hónappal később Britanny kezdte visszanyerni önbizalmát. Gyönyörűnek érezte magát, és eltűnt a szégyenérzet a teste miatt, amely távolról sem volt tökéletes.

- Hirdetés -
kep 2022 07 22 092053564 Egy éven keresztül minden nap összebújtak. A kapcsolatuk a felismerhetetlenségig megváltozott

Megmentették a kapcsolatukat

Később már felkapcsolt villany mellett is képesek voltak elengedni magukat és összebújni.

Szerelmi játékaink túlmutattak a hálószobán – szeretkeztünk a mosókonyhában, az öltözőben, a garázsban. A szex az életünk részévé vált. Romantikusabbak lettünk, munka előtt szenvedélyes csókot adtunk egymásnak, nem hideg puszit. Kapcsolatunk erősödött, jobb lett, és intimitásunk virágzásnak indult. A változások rendkívüliek voltak.

kep 2022 07 22 092157341 Egy éven keresztül minden nap összebújtak. A kapcsolatuk a felismerhetetlenségig megváltozott

Amikor a kihívás véget ért, a pár úgy érezte, sokkal jobb az életük. Britanny jobb anya és feleség lett. Ráadásul egy év elteltével is tartották magukat a kihíváshoz. Még mindig minden nap összebújtak.

A férjemmel való rendszeres szex nem tette elpusztíthatatlanná és mindenre immunissá a házasságomat. De segített abban, hogy magabiztosabban érezzem magam a bőrömben, hogy ha bármilyen válság van, tudom, hogy képes leszek túljutni rajta.

kep 2022 07 22 092248306 Egy éven keresztül minden nap összebújtak. A kapcsolatuk a felismerhetetlenségig megváltozott
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!