2023 február 6 hétfő
KezdőlapCelebEgy influencer tragikus halála. Szelfizés közben zuhant a mélybe

Egy influencer tragikus halála. Szelfizés közben zuhant a mélybe

-

Az influencer tragikus halála sokkolta rajongóit. “Munka” közben meghalt egy fiatal nő, aki évekig extrém fotózásra specializálódott. A 32 éves lány egy gyönyörű fotó készítése közben zuhant a mélybe. 

Halálos szelfi

Az Instagram celebjei évről évre egyre többet vállalnak a népszerűségért. Azoknak az internetes alkotóknak, akik a közösségi oldalakkal szeretnék építeni karrierjüket, folyamatosan meg kell lepniük valamivel a követőket, hogy fenntartsák érdeklődésükek. A meztelen testekről, cuki macskákról vagy drága autókról készült fotók már lejárt lemez. A 32 éves Sophia Cheung különleges utat választott. A nőnek sikerült egy 9700 követőt számláló közösséget összegyűjtenie az Instagramon, de ez még mindig nem volt elég. A lány mindent bevetett, hogy tovább gyarapítsa.

Cheung minden szabad pillanatában kirándult valahol, amiről klassz fotókat készített. Sajnos ezt a karriert tönkretette egy tragikus baleset, amely egy hongkongi vízesés közelében történt. Az insta-celeb a mélybe zuhant.

Sophia Cheung utolsó bejegyzése július 10-én, szombaton került fel az internetre. A 32 éves férfi egy aranyos fotót posztolt egy szörfdeszkával az óceán szélén. A leírásban ez állt:

Jobb napok jönnek. Szombatnak és vasárnapnak hívják.

Senki sem gondolta volna, hogy hamarosan örökre véget ér az Instagram-karrierje. A 32 éves Sophia a Hongkong melletti Qing Dai-vízeséshez ment. A mesés naplementék miatt igen kedvelt hely. Az Instagramert három barátja kísérte. Délután 5 óra körül Sophia Cheung úgy döntött, hogy szelfit készít a vízesés szélén. A 32 éves nő véletlenül rosszul tette a lábát, és elvesztette az egyensúlyát.

Belezuhant az 5 méteres mélységbe. A mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, és a sérültet helikopterrel kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek