Mindig hordok a táskámban egy golyó alufóliát! Erről a trükkről minden nőnek tudnia kell!

Megosztás

- Hirdetés -

Egyszerű megoldás egy hétköznapi problémára!

Az alufólia sok konyhában pótolhatatlan. Használjuk hússütésre, szendvicsek csomagolására vagy grillezésre. De egy apró tekercs ezüstfólia rendkívül hasznosnak bizonyulhat egy bizonyos probléma elleni küzdelemben is, amellyel sok nő küzd.

alufolia Mindig hordok a táskámban egy golyó alufóliát! Erről a trükkről minden nőnek tudnia kell!

Legyen a táskádban!

Az alufóliát sokrétűen használhatják, nem csak a konyhában. Egyszer kölcsönkértem egy táskát egy estélyre a barátnőmtől. Benne találtam egy ezüst golyót alufóliából. Gondoltam becsomagolt valami ennivalót, és otthagyta a csomagolást, de kiderült, hogy a felfedezésem nem volt véletlen. Ez az alumíniumfólia golyó a göndör haj elleni küzdelem módja.

- Hirdetés -
kep 2024 01 21 164347500 Mindig hordok a táskámban egy golyó alufóliát! Erről a trükkről minden nőnek tudnia kell!

Ősszel és télen sok nőnek problémái vannak a statikus elektromossággal a hajában. Pulóverek, különböző rétegű ruhák, sálak, sapkák – mindez kihívást jelent a haj rendben tartásában. Ez különösen problémás azok számára, akiknek rossz állapotú, száraz és törékeny a haja.

kep 2024 01 21 164456832 Mindig hordok a táskámban egy golyó alufóliát! Erről a trükkről minden nőnek tudnia kell!

Természetesen fontos a megfelelő ápolás, amelynek elsősorban intenzív hidratálásból kell állnia. De ha már azelőtt észreveszed, hogy a hajad elkezd kócosodni, mielőtt elhagynád a házat, gyorsan menj ki a konyhába, vedd elő az alufóliát, és göngyöld golyóvá. Ezután dörzsöld át vele a haját a növekedés irányába, felülről lefelé. Így a probléma sokkal kevésbé lesz látható. Ezután dobd a lgolyót a táskádba, hogy mindig kéznél legyen. Sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy fésű vagy kefe, amely nem mindig képes megbirkózni a statikusan feltöltődött haj problémájával.

A fólia segít az evőeszközök tisztításában

Az alumínium fólia az ezüst tisztítására is hasznos lesz. Alufóliát tegyünk egy tálba, öntsünk rá forró vizet és adjunk hozzá 5 teáskanál sót. Most tedd az ezüst dolgokat a tálba. Várj egy órát, és látni fogod, hogy az ezüst visszanyeri eredeti fényét. Érdemes egy puha ruhával óvatosan áttörölni, hogy eltávolítsa a maradék szennyeződést.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!