2023 február 6 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. augusztus 6. - Kell ennél több?

Napi horoszkóp 2022. augusztus 6. – Kell ennél több?

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Igazán élvezed a napot, amikor semmi dolgod. Nos, a mai pont ilyen lesz. Pároddal azt tehetitek, amihez csak kedved van. Ritka az ilyen nap, használd ki minden pillanatát! Mozduljatok ki, kiránduljatok, strandoljatok! Hőség lesz ugyan, de jót fog tenni a friss levegő.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Nagyon jól indul számodra a nap. A hétvégi program megkezdődik, minden a tervek szerint alakul. Barátaid vagy családtagjaid alig várták, hogy találkozzanak veled. Kellemes napot tölthettek együtt, a vasárnapot pedig szánd arra, hogy végre kettesben légy a pároddal, hisz neki is hiányzol.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma a szerencsés találkozások napja lesz. Minden ember okkal lép be az életedbe, ezt pontosan tudod te is. Szóval, most kezeld okosan a helyzetet, ugyanis a későbbiekben hasznot húzhatsz majd belőle, már csak a megfelelő alkalmat kell kivárnod.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szombaton minden feszültség oldódni látszik. Párod is sokkal kedvesebb hozzád, mint az elmúlt napokban. Mindketten belátjátok, hogy nincs értelme megsértődni és duzzogni. Sokkal jobb, ha békében töltitek el az időt egymással.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ha dolgozol, akkor türelmed ugyan próbára tehetik ma a kollégáid, de így sem lesz okod panaszra. Nagyon rugalmas vagy és egyáltalán nem érdekel, hogy mit művelnek körülötted. Te csak végezd a munkád a megszokott módon, így még idejében hazaérhetsz és bőven marad idő másra is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombat van és akad még egy kevés munka, amit el kell végezned. Gyorsan elkészülhetsz vele, ezután pedig már csak a családod, barátaid lehetnek a középpontban. Nagyon meleg van, de ennek ellenére tervezhettek egy közös programot, hiszen ki kell használni a nyár kínálta lehetőségeket, nem igaz?!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szombaton végre nincs is más dolgod, mint a lazítás. Ha voltak mára terveid, azokat nyugodtan megvalósíthatod, semmi nem akadályozhat meg benne. Akár egyedül, akár társaságban töltöd a napot, nem fog csalódás érni, minden a terveid szerint alakul.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton a nyugalom árasztja el lelked. Nem kell dolgoznod, nincs szükséged semmi másra, csak a barátaid és a családod társaságára. Mindez könnyen megvalósítható, kánikula van, így az időjárás sem lehet akadály. Jobb ilyenkor vízparton tölteni az időt, de a döntés a kezedben van.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Feszült hangulatban ébredsz, pedig nincs miért aggódnod. Párod vagy barátaid kiváló programot terveztek mára, ne állj ellent nekik! Hőség van, nem kell sokat találgatni, hova vezet az út. Vízpart, fagyi, lángos és rengeteg vidámság. Kell ennél több?

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton egy kicsit nyugtalan és szétszórt leszel. Ennek ellenére azonban nagyon jól érzed magad, mert pároddal töltheted a napot, ami nagyon ritkán fordul elő. Ugyan nagyon meleg van odakint, de ez nem hátráltathat semmiben. Élvezzétek a nyarat és persze egymás közelségét!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szombaton általában dolgozol, vagy otthon vagy a munkahelyeden. Most az egyszer azonban kivételt tehetnél, nem fogod megbánni. Fantasztikus napot tölthetsz el pároddal, a családoddal vagy éppen a barátaiddal. Ilyen hőségben amúgy sem szabad bezárva lenni, nem igaz?

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ha ma egy kicsit még dolgoznod kell, gyorsan túleshetsz rajta. Komoly terveid vannak, amiket meg is valósíthatsz. Párod és családod boldog lesz, hogy velük leszel végre, nagyon hiányolnak már téged. Te is tudod, hogy a munka sok idődet emészti fel, ezért mindenkit boldoggá teszel vele, hogy csak rájuk koncentrálsz.

Ezek is érdekelhetnek